We willen dit jaar voor de 6de keer een truckshow organiseren, in combinatie met de jaarlijkse behendigheidswedstrijden.
Dit zal weer gevierd worden op de ijsbaan/evenementen terrein van Veenendaal.

Er is vrijdag avond een truckshow met bbq voor chauffeurs en een feesttent met dj.

Op zaterdag kun je volop genieten van de showtrucks, en worden er behendigheidswedstrijden gereden! Verder is er van alles te doen voor de kinderen. Uiteraard zijn er snacks en drankjes te genieten.

LET OP! Inschrijving is gesloten. Maximaal aantal inschrijvingen is al bereikt!!

Reglement Truckshow Veenendaal!

Opstellen trucks: op vrijdagavond van 17.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur, aan de Groeneveldselaan t.h.v. nummer 5 te Veenendaal.

Opstellen in volgorde van aankomst, gewassen en op aanwijzingen van de organisatie.

Wipkarren/ aanhangers/ opleggers zijn niet toegestaan.

U dient er zich van bewust te zijn dat elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, niet is inbegrepen.

Eenieder dient er zelf zorg voor te dragen dat hij/zij niet onder invloed van alcohol in zijn voertuig wegrijdt.

Glaswerk op gehele evenementen terrein verboden.

Personen onder de 18 jaar mogen geen alcohol drinken op het gehele evenementen terrein.

De organisatie is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade of diefstal dan ook.

Deelnemer dient zelf voor de benodigde verzekering zorg te dragen.

Vrijdagavond na 22.00 uur mag er niet meer geclaxonneerd/getoeterd worden.

De voertuigen kunnen het terrein op zaterdagavond vanaf 17.00 uur verlaten.

Bij het niet naleven van het reglement word je door de organisatie van het terrein verwijderd.